Milyen sövényt ültessek ami nem ereszti át a kéményfüstöt?
Sziasztok! Adott a szomszéd kéménye amiből a füst rendszerint a mi portánkra szál le. A kéménye kb egyvonalban van a mi bejárati ajtonkkal. Egy alacsony alsóépület tetején van neki. A kémény elég alacsonyan van egy háztetőn lévő kéményhez képest.
Szerintetek sövényültetése a késöbbiekben mennyire fogná meg a füstöt? Illetve ha ez működne, milyen sövényt ajánlotok?
U.i.: a kémény kivitelezése szabályosan történt.
Légzáró sövény nincsen; vagy nem tudom mit, hogy gondoltál.
Esetleg egy kémény fölé 1-2 méterrel nyúló tömör kerítés; de ez sem biztos.
De egy majom a szomszédod...
A kéményseprők mit szólnak ehhez? Bár gondolom, nincs is bejelentve a SZABÁLYTALANUL épített és használt kémény.
Mindenképp beszélje vele, de a legjobb, ha áthívod, amikor a legnagyobb a füst az ajtódnál.
pont, hogy elolvastam.
A kéménynek legalább 5 méter magasan kell lennie. De ha az adott épület mellett van egy magasabb épület, akkor utóbbihoz kell igazítani.
Nos, a kérdezőt idézve: "A kéménye kb egyvonalban van a mi bejárati ajtonkkal. "
Nehezen tudom elképzelni, hogy 5 méter magasan van a kérdező bejárati ajtaja.
Például:
Ezt is olvastad?
U.i.: a kémény kivitelezése szabályosan történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!