Kezdőoldal » Otthon » Kert » Honnan tudom az aloe verámról...

Honnan tudom az aloe verámról hogy orvosi-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Google lens-szel rákerestem az aloe verák jótékony hatásaira, de a képeken az aloe verák máshogy néztek ki, mint ami nekem van itthon. Honnan tudom biztosra hogy az aloe verám orvosi, vagy csak feleslegenes kenegetem magam a zseléjével? Van ennek valamilyen ismertető jele vagy esetleg a jótékony hatás minden aloe verában megvan?

2021. szept. 12. 21:33
 1/3 anonim válasza:
80%

Szia!

Az aloénak több mint 300 fajtája van, ebből a legjobb az aloe vera, az orvosi aloe.

2021. szept. 12. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Melyik fajtára hasonlít, illetve veszel orvosit. Keress fórumot hozzá, ott több hozzáértő van. Van amelyikbe több hatóanyag van, de kevesebb kocsonyás rész nyerhető ki.
2021. szept. 13. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
59%

Na én ugyanezt kérdeztem magamtól pár éve....

Szomszéd adta szobanövényként, mert megunta őket, de nem tudta a nevét se.

TUdtam, hogy ilyesmi az aloe vera. De a netes képek alapján azt mondtam, ez nekem mégsem az.... Nem is foglalkoztam vlee, maradt szimpla szobanövény...

Mígnem családtagok elkezdték mondani, hogy ez aloe vera. Persze szintén nulla hozzáértéssel.

Hát addig addig, míg újabban kenegetem vele a sebeimet, csípéseimet.

Egyelőre semmi bajom! :))))

Arcomra mondjuk annyira nem merem kenni.... :)

2021. szept. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!