Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi lehet az oka? A részletek...

Mi lehet az oka? A részletek lenn!

Figyelt kérdés
Van egy földimogyoróm fának alakítva! Gazdag termés mutatkozott rajta, de szinte az összes fokozatosan lepotyog! Párat feltörtem, üresek szinte mind!
2021. aug. 19. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Földimogyoró fának alakítva? Az egy érdekes növény lehet, tolhatnál egy képet róla!
2021. aug. 19. 05:34
 2/7 anonim ***** válasza:
A növény érdekessége, hogy a virágok megtermékenyülés után a földbe húzódnak és ott nevelik magvaikat. Többször töltögetni kell, mint a burgonyát.
2021. aug. 19. 06:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdező tudod hogy a földi mogyoró földben terem ahogy a nevéből is adódik?

Nem lehet belőle fát csinálni mivel ez egy növény és max 30 cm nől ki a földből.

2021. aug. 19. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Bocs! Én neveztem ezt a növényt rosszul! Mogyoróbokor, amiből fát alakítottam ki! Erről van szó...

Erre gondoltam: [link]

2021. aug. 19. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lyukasak a terméshéjak, akkor lehet, hogy az aszály miatt elhaltak a terméskezdemények.
2021. aug. 19. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták, ha van lyuk rajta, akkor mogyoróormányos bogár a vétkes, ha nincs, akkor valamiért nem kötött be a termés. Ez lehet a hőség vagy a nem megfelelő beporzás miatt.
2021. aug. 20. 05:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Megvizsgálom a magokat!
2021. aug. 20. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!