Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűmagot tudnátok...

Milyen fűmagot tudnátok használjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék újra füvet telepíteni egy 8x5 méteres területre, és olyan füvet szeretnék, amivel nem cseszek rá, vagyis szépet, különlegeset, stb. egyszer láttam egy helyen olyat, aminek a színe világos zöld volt :) az nagyon nagyon tetszett... napos helyre lesz "ültetve" , a hely megmunkált fertőtlenített, és trágyázott. Már csak egy baromi jó fűmag kellene, ebben kérem tanácsotokat, segítségeteket, hogy kitűnjön mindenki számára majd ha kinő.

Ha a világoszöld színű főmagot ismeritek, és abból ajánlanátok, az lenne a legjobb, ha nem akkor is valami különlegeset szeretnék.

Várom segítségeteket, tanácsotokat.

2021. aug. 13. 11:00
 1/6 A kérdező kommentje:
A fő kérdést elcsesztem, és sajnos itt nincs mód javítani, de remélem így is érthető mit szeretnék... Még annyit, hogy nem azon fogunk éjjel nappal közlekedni, olyan közepes használatra lesz a füves terület. viszont nap éri maximális ugy fél napon át, utána árnyékot kap. Ebből a szempontból kellene a tanácsotok, fűmag ajánlásotok.
2021. aug. 13. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha valóban szépet szeretnél, akkor gyeptégla a megoldás.

Ráadásul nem is drága, főleg ha magadnak megcsinálod.

Pl.

[link]

2021. aug. 13. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem szeretnék gyeptéglát.
2021. aug. 14. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Hello. Én az ICL termékeiből választanék a helyedben:

--ICL Landscaper Pro fűmagkeverék - Finesse

A Finesse termékmárka luxus minőségű pázsitok kialakításához kifejlesztett pázsitfűmag-keverék!

Ilyen igény esetén, a minőséget szem előtt tartva, feltétlenül ezt válassza!

--ICL Landscaper Pro fűmagkeverék - Performance

A Performance termékmárka fokozott taposástűrő díszgyepek kialakításához való kiváló minőségű fűmagkeverék!

Amennyiben díszgyepét igénybe is kívánja venni, feltétlenül ezt válassza!

--ICL Landscaper Pro fűmagkeverék - Sun & Shade

A Sun & Shade termékmárka egyedülálló fűfajták keveréke! A belőlük alkotott díszgyep egyaránt gyönyörű árnyékban és erős napsütésen is.

Változatos benapozottságú kertekben ez a fűmagkeverék a legjobb választás!

--ICL Landscaper Pro fűmagkeverék - Supreme

A Supreme termékmárka egyedülálló fűfajták keveréke! Magas esztétikai megjelenés mellett, kiváló taposástűrő gyepet alkot.

Fontos e kettősség igényeihez? Ha igen, akkor ez a keverék a legjobb választás!

--ICL ProSelect fűmagkeverék - Strong

A Strong márka speciálisan extrém viszonyokra és extrém igénybevételre kifejlesztett fűmagkeverék.

Díszgyepét igénybe is kívánja venni, kertje nem szokványos viszonyokat mutat? Feltétlenül ezt válassza!

--ICL ProSelect fűmagkeverék - UNIFORM

Az Uniform termékmárka kifejezetten a magyarországi klimatikus viszonyokra kifejlesztett, igényes pázsitot eredményező keverék!

Amennyiben ellenálló, jó tűrőképességű és szép díszgyepre van igénye, feltétlenül ezt válassza!

2021. aug. 15. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Ilyen válaszra gondoltam, amikor feltettem a kérdést. Tartamilag is.

Számomra ez a max! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

2021. aug. 16. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :)
2021. aug. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!