Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ez gyom vagy direkt van benne...

Ez gyom vagy direkt van benne díszítésnek?

Figyelt kérdés

Képek:

[link]

[link]

Kiszaggassam? Vagy direkt valamilyen célból lett bele ültetve a citrusba hogy megigya a vizet és ne penészedjen a teteje?

Nem vagyok biztos benne, de mindegyiken volt az OBI-ban. Ma vettem.

2021. aug. 10. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Gyom.
2021. aug. 10. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan szedd ki, semmilyen hasznos célja nincs.
2021. aug. 10. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyes gyártók bizony gyommagvakkal adják az üzletekbe a virágföldjüket, amik az öntözés eredményeként szépen kicsíráznak.
2021. aug. 11. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2021. aug. 11. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Biztos, hogy nem direkt van ott, de szerintem nem gyom. Valamilyen dísznövényt tartottak ott (talán függesztett cserepekben), ahol a növényedet nevelték, és annak a magja belehullott a cserépbe.

Remélem, nem ott bent, az asztalon akarod tartani a citrust, mert akkor két hét múlva azt fogod itt kérdezgetni, hogy miért hullik annyira a levele.

2021. aug. 12. 06:25
 6/6 A kérdező kommentje:

A többi is itt van, mivel nem pont citrus, nem szabad kitenni a napra. Ez Calamondin, Thaiföldi dísznövény csak.

Itt a többi is és imádják:

[link]

2021. aug. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!