Uborkát már naggyon késő elültetni, őszre nem lenne már semmi termés?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 08:52
1/3 anonim válasza:
Háát szerintem már elég késő.
Én júniusban ültettem el, de még mindig nagyon kicsik, szerintem már akkor is késő volt. (Előtte 1-másfél hónappal is ültettem ki palántát, de az kipusztult, ezért ültettem újra nemrég.)
Fólia vagy üvegház nélkül én nem ültetném már ki ilyenkor.
2/3 Senior Séf válasza:
Nm olyan drága az uborkamag, hogy ne érne meg egy próbát.
3/3 anonim válasza:
Az uborka nagyon gyorsan fejlődik nyáron, szóval még simán lesz termés. Lehet, hogy nem csúcstermés, de egy csomag magot meg azt a kis munkát teljesen megéri. Saját tapasztalat.
Az elmúlt hetekben vagy a 35 fokok miatt nem fejlődött, vagy az aszály miatt, vagy tripszek vagy atkák laknak rajta. De most már remélhetőleg egy hónapon belül megszűnik az extrém hőség lehetősége, augusztus végétől még beindulhat az uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!