Gránátalma szaporítása magról?
Figyelt kérdés
Akinek sikerült, boltban vett gránátalma gyümölcsben lévő mag is jó? Mikor ültethető a mag?2021. júl. 9. 19:54
1/9 anonim válasza:
Én mindjárt elültettem öket, elég sok kikelt pár héteb belül.
Sokáig megvoltak a növénykék, a teleltetés az, ami kicsit problémás, mert világos, fagymentes, de hüvös (5-10 fok között) hely nekik.
Egy idö múlva elajándékoztam öket, mert túl nagyok lettek a lehetöségeimhez képest.
2/9 anonim válasza:
Mindössze virágokat fog hozni, ha megmarad.
3/9 anonim válasza:
nem fog teremni. De meg is fog halni mert az itthoni telet nem bírja.
4/9 anonim válasza:
Felénk a kertekben minden gond nélkül áttelel (Alföld), és néha terem is.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér, a virága tetszik, termése nem számít. Melyik hónapban érdemes a magokat elültetni?
2021. júl. 9. 20:20
6/9 anonim válasza:
Amikor megetted a gyümölcsöt, akkor vesd el azonnal poharakba.
7/9 Mattias válasza:
Nekem sikerült, kertben telel, nem fagy ki, volt, hogy télre szalmával körülvédtem, volt, hogy nem. Kb. 6 éves, nem virágzott még és elég lassan nő.
8/9 anonim válasza:
könnyű elvetni, felnevelni, de nekem kb 20 évesen virágzott és termett először.
az is kicsi, tyúktojásnál alig nagyobb, száraz ehetetlen gyümölcs volt.
9/9 anonim válasza:
ja még az lemaradt a 8. válaszból, hogy átlagostól hidegebb télen tövig fagyott.
3-5 évente.
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!