Valamilyen állat az összes fügémet rendszeresen leeszi?
Figyelt kérdés
Nincsen alatta lehullva egy db. sem. Milyen állat lehet?
(Zárt cs. ház udvarán.)
2021. júl. 2. 16:54
11/16 anonim válasza:
Ha a fügefa a házzal együttes telken van, tehát állandóan ott lakik valaki és nappal semmit sem vett észre, akkor csakis éjszaka lopkodta el valami. Induljatok ki ebből a helyzetből. Szomszédoknál nem tűnt el más fajta gyümölcs, vagy máshol valakinek a fügefájáról?
12/16 A kérdező kommentje:
Bp.-en lakom normális környéken, rendes szomszédok komoly egzisztenciával. Itt senki sem lop.
(Amúgy sem lehetne bejönni az elektronikus védelem miatt.)
Vagyis biztos, hogy valamilyen állat.
Lehet, hogy beinvesztálok egy mozgásérzékelős vadkamerába.
2021. júl. 2. 20:48
13/16 anonim válasza:
Mi a cim? En is szeretem a fuget..😂
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor hozzál!
2021. júl. 2. 20:50
15/16 anonim válasza:
Nem a szomszédokra gondoltam a 12. alatti válaszommal.
16/16 anonim válasza:
A zöld fügét semmi nem szereti, a rossz ízű tejnedv miatt. Mégis lehullhatott az, csak valaki összetakarította. Vagy kicsire összeszáradt, és nem feltűnő. Nálam is lehullott egy csomó, de alatta nem láttam, hogy lett volna. Mondjuk, nem betonon van, ott lehet, hogy feltűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!