Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a véleményetek az akkus...

Zigó László kérdése:

Mi a véleményetek az akkus kézi láncfűrészről?

Figyelt kérdés

#kézi ágvágó
2021. júl. 2. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem parkside van. Erdot nem vagsz ki vele. Neha kisebb munkakra a haz korul teljesen jo. Nah meg a hazon belul is ha valami nagyobbat kellene elvagni. Nem fustol.
2021. júl. 2. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Kérhetnék egy typ-et?
2021. júl. 3. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Magas fák kivágásánál az ágak levágásához, ácsoknak kisebb gerendák elvágásához jó. De tüzifa aprításra pl nem elég, legalábbis nagyobb mennyiség darabolására alkalmatlan. Szóval attól is függ, mire kell. Vannak már jó akkus gépek, de a benzines még nem tudja kiváltani.
2021. júl. 3. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:

A láncsebesség nagyon alacsony, vagyis sokáig tart elvágni valamit. (A 150-200 E-s akkus gépeknél persze jobb a helyzet, de biztos nem ilyet akarsz.)

Az ilyen akkus gépekkel az a fő baj, hogy időnként töltögetni kell. Ha hagyod fullra lemerülni (állásában), akkor az akku teljesítménye egy idő után erősen lecsökken.

2021. júl. 4. 06:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Én kisebb egy kezes gépre gondoltam,kisebb ágak vágására.
2021. júl. 4. 06:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek a Kraftech vagy a Strauss kézi gépekről?
2021. júl. 17. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!