Bonsainak tápoldatort 2-3 hónapra előre be lehet higítani, vagy csak akkor higítsam, ha használom is?
Figyelt kérdés
Keveset "iszik", és egyszerűbb lenne, ha rögtön 1-2 literre felhigítanám, hogy ne pár decinként kelljen mérni.2021. jún. 30. 19:05
1/2 anonim válasza:
Pont a te tápoldatodat nem tudom, de vegyi anyagokat nem szerencsés sokkal a felhasználás előtt felhígítani csapvízzel, mert a klór reakcióba léphet valamivel.
Nem kell azt olyan gyakran tápoldatozni, akkor meg mondjuk egy gyógyszertárban vett 20 Ft-os fecskendővel egy másodperc.
2/2 anonim válasza:
Földtől függ hogy milyen gyakran kell tápozni, én nyáron hetente szoktam egyszerre többet higítani és elöntözöm szépen. De higítás után ne várj vele sokat ha bolti tápszert használsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!