A földbe elásott azbeszt tartalmú palából a növények tudnak káros anyagot felvenni, ami az elfogyasztásuk során ártalmas lehet ránk nézve?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 11:30
1/15 anonim válasza:
Nem ásunk el veszélyes hulladékot, és ne is keress itt önigazolást erre!
Ez büncselekmény kategória.
2/15 anonim válasza:
Nem, de ettöl még 1!-nek igaza van!!
3/15 anonim válasza:
Nem.
De nagy divat most a palával riogatni.
Senki nem fog tőle meghalni.
Rakd össze az udvar egyik sarkában, ahol nincs útban, s máris spóroltál több százezer forintot.
4/15 anonim válasza:
Annyi problémát okoz, hogy a sitt tetején a füvön kívül semmi más nem nő majd, mert a növények gyökere nem tud benne fejlődni.
5/15 anonim válasza:
Nem.
A palapor (azbeszt) belélegezve okoz(hat) tüdődaganatot.
Az azbeszt egyébként kémiailag magnézium-szilikát (névváltozata: szerpentinit) gyakorlatilag egy ásvány, tehát nem idegen a földtől, növényektől.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből feltételeinek, hogy én ástak el, soha nem tennék ilyet, a szomszédom ásta el közvetlenül a kerítésünk mellett. Nem kimutatást kértem, hanem választ a kérdésemre.
2021. jún. 28. 12:11
8/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miből feltételezitek, hogy én ástam el, soha nem tennék ilyet, a szomszédom ásta el közvetlen a kerítésünk mellett. Nem kioktatást kértem, hanem választ a kérdésemre.
2021. jún. 28. 12:14
9/15 anonim válasza:
maga mindent kétszer mond, mindent kétszer mond? :-D
Miért nem írtad le, hogy miről van szó?
10/15 anonim válasza:
Amikor így tesz fel valaki ehy kérdést, általában magáról beszél.
Máskor kezd úgy, hogy a szomszéd elásott...
Lényeg, hogy SEMMI bajod nem lesz.
Átlagemberre a pala nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!