Mitől van ennyi tetű idén?
8-as, biztos, hogy permetezőszer okozta. Pest megye egyik legjobb állatklinikájára hordjuk a kutyát, bízunk az orvosaink hozzáértésében. Napi szinten vettek vért tőle, és az értékek alakulása alapján tudtak eljutni odáig, hogy vagy növényvédő, vagy éppen irtó permetszer okozta a gondot, azt mondták ettől pontosabban nem lehet megmondani melyik volt. Ráadásul árulkodó volt a két időpont is, az első mérgezés ősszel, a második kora tavasszal történt. Mindkét eset előtt kb. 1 héttel a legnagyobb szélben permetezte te a kertjét a kertszomszédunk. Úgyhogy még ez is stimmelt, nagyjából ez az 1-1.5 hét az, ami alatt olyan állapotba kerülhetett a kutya, amilyenben volt. Határozottan ki lehetett zárni a patkány, csiga, stb mérgeket, a nyírfacukrot, fagyállót, emberi gyógyszereket, és a többit. Több hétig jártunk vele naponta infúziós kezelésre. Több mint 300 ezer forintunk ment rá a kezelésére, nem sokon múlt az élete. Nekünk ez a kutya nagyon fontos, úgyhogy ha nincs más akkor megeszik a tetvek a kertet. Csak valami természetes módszer érdekel. Mit tudom én, mint pl hangyák ellen a fahéj. :D
Na mindegy, nem akarok én mesedélutánt tartani, csak azért írtam le a kálváriánkat, hogy hátha valakinek hasznára válik ez az infó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!