Vajon miért nem virágzik a leanderem?
Figyelt kérdés
Utánanéztem, hogy a napos helyet szereti, és hogy kell, hogy egy kis víz álljon a táljában a cserép alatt. Általános tápoldatot is használok rá. Sőt, télen trágyáztam is. Minden amit az internet írt, megtettem. Mégis, alig van néhány virága, és még néhány levele el is sárgult. Az meg hab a tortán, hogy még pajzstetvek is megjelentek rajta. Próbálom őket lemosni vízzel, de mindig újratermelődnek. Másnak is volt ilyen gondja? Hogy lehetne megoldani? Mit csinálok rosszul?2020. aug. 12. 17:51
1/3 anonim válasza:
Télen pihentetni kell,talán most pihen.Felcserélted az évszakokat nála .
2/3 anonim válasza:
Nem kell víznek állni alatta.
Télen hűvös helyen kell teleltetni, tápoldatozni tilos. Mit értesz trágyán? Csak nem valami istállótrágyaszerűséget?
A pajzstetveket nem vízzel kell lemosni, hanem a mezőgazdasági boltban veszel növényvédő szert, bekevered akár egy ablakmosó spricnibe, lefújod a leandert, és ennyi.
Nem lehet, hogy sötét helyen tartod, azért nem virágzik? Kertben tartod, vagy erkélyen?
Egy-két fotó se ártana.
3/3 anonim válasza:
Tetű ellen vegyél mospilant.
Télen nem kell tragyazni, csak tavasztól őszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!