Kezdőoldal » Otthon » Kert » Akik füvet termesztenek...

Akik füvet termesztenek otthon, azok miért mindig pincékben csinálják?

Figyelt kérdés
Mármint, lehet látni ilyen lebuktatóvideókat, ahol lámpákkal, meg ventilláló berendezéssel csinálnak otthoni "fűkertet". De ez csak egy növény, miért kell hozzá ennyi minden? Én Hollandiában láttam olyan fickót, aki a teraszán termesztette minden nélkül, egy cserépben.
2021. jún. 17. 11:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9: Mármint magának a növénynek van szaga? Nem csak az égett levélnek? Én, ha termeszteném, tuti nem lakásban szívnék, akkor meg nem mindegy? A növénynek szerintem nincs szaga, nem több, mint mondjuk egy bazsalikomnak.
2021. jún. 17. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A növénynek is van szaga.
2021. jún. 17. 13:54
 13/18 Wadmalac ***** válasza:
100%

"A növénynek szerintem nincs szaga, nem több, mint mondjuk egy bazsalikomnak."

Éppenséggel ,ha valaki bazsalikomot termeszt a lakásában, én kiszúrom, az tuti, ahogy ajtót nyit. :)

de bizony, ez erősen szaglik, legalábbis mikor már termeli a gyantáját, akkor nagyon, főleg nyári melegben.

Egyszer földút melletti árokparton kiszúrtam valakinek a sunnyogó ültetvényét szagról 5 méterről. :D

Még a sima kendert is érezni, hát még ezt.

2021. jún. 17. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne lenne szaga a dzsengának. Pár hónapja volt hír, hogy a rendőrök mentek valakit előállítani egy társasházba a negyedikre, aztán a második emeleten megcsapta az orrukat a fű-szag. Előállították a negyedikről a csávót, és mellékesen felszámoltak egy házi mariskaültetvényt termesztőkkel, dílerekkel együtt.
2021. jún. 17. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ma is írtak egy esetről, ezek nagyban csinálták...

[link]

2021. jún. 17. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
300 milliós beruházással csúcstechnológiás drogfarm... ezek se szarral gurigáztak. De ahogy elnéztem már félig felszámolták a tulajok a kócerájt, a COB-ledes teljes spektrumú világítástechnikát legalábbis eltüntették, és a technológiát is nagyrészt szétszerelték.
2021. jún. 17. 15:13
 17/18 A kérdező kommentje:

"Előállították a negyedikről a csávót, és mellékesen felszámoltak egy házi mariskaültetvényt termesztőkkel, dílerekkel együtt."

Hát, de az egy ültetvény. Én egy darab kis bokorról beszélek az erkélyen. Azt szerintem a kutya nem szúrná ki soha.

2021. jún. 17. 22:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Ultesd kozteruletre.vmi kozparkba.
2021. jún. 18. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!