Dagadozó Agy kérdése:
Mit csináltok, hogy fűnyírás közben ne vágjátok el az elektromos vezetéket?
Figyelt kérdés
Marha idegesítő, hogy állandóan hátra kel dobálni a kábelt félkézzel és kb egy kézzel kell így irányítani az elektromos fűnyírót. Ti hogy oldjátok meg?2021. jún. 16. 12:51
1/19 anonim válasza:
Vállon átdobod és utána veled együtt mozog. Ha nem elég széles a vállad akkor meg gyúrni kell rá. Papucsban és atlétatrikóban nyilván ne csináld, illetve egy munkáscipő sem árt ami megfelel bizonyos villamos munkavédelmi előírásoknak.
2/19 anonim válasza:
Egyik kézzel arrébbhúzom, ha útban van.
3/19 anonim válasza:
Ne idegeskedj, vegyél egy hagyományos kaszát, tanuld meg használni. Nincs elektromos vezeték.
4/19 anonim válasza:
Olyan útvonalon megyek végig a lenyírandó füvön, hogy a kábel az idő minél nagy részében magától a már lenyírt területre kerüljön, ne kelljen húzkodni. Alapvetően ez azt jelenti, hogy próbálok sosem közeledni a konnektorhoz. Nyilván nem mindig megvalósítható.
5/19 anonim válasza:
Ahogy #4 írja.
Amúgy nekem is a vállamon van átdobva, mivel a villanyos fűnyíró könnyű, simán tudom igazgatni a másik kezemmel a kábelt.
6/19 anonim válasza:
Vállamra dobtam én is + fogtam és 1 kézzel toltam a fűnyírót, de kB 1 szezont bírtunk és vettünk egy benzinest...
Azóta álom... És persze fele annyi idő. 🙂
7/19 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem én vagyok a totál gyógyegér...
Köszi a kommenteket!
2021. jún. 16. 14:35
8/19 anonim válasza:
Dehogyis...
Mennyi füvet nyirsz?
Ha teheted vegyél egy benzinest. Mi használtan vettük, 50 ezerért. Mire az elektromosnál a hosszabbító bedugtam, addigra benzinessel felét lenyirom.
Ráadásul nekünk vannak akadályok, ahova be tud akadni a vezetek: virág, Szegély, ágyás...
6s voltam
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát az a baj, hogy 120 m^2. Ami baromi kevés, azért van elektromosunk. Na majd ha ez behalt, talán lesz helyette benzines. Vagy HIBRID!
2021. jún. 16. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!