Milyen fűnyírót ajánlotok? amit szeretnék: 1800 m² terület masszív gép kell, csapágyazott kerekekkel, benzines.Vágási szélesség lehetőleg 50 centiméter körül legyen
Én is használom mindkettőt.
A fűkasza büdös, hangos, és zsibbad a kezed a rázkódástól.
Én jobban szeretem a fűnyírót.
"a büdös és hangos fűkaszával erölködni."
1. Egy kétütemű benzines fűnyíró mitől lenne halkabb vagy kevésbé büdös, mint a fűkasza?
2. Miért kéne "erőlködni"? Nyilván akinek gerincsorvadása van, vasággyal 32 kilós pávagyerek, vagy 83 éves hadirokkant, az ne fűkaszáljon. De átlag férfinak nem erőlködés egy ekkora területet lenyírni egy normális fűkaszával.
#7 "Kétütemű fűnyíró már nincs kisfiam..."
Miért, azt a több millió darabot amit gyártottak azt megette mind a jeti? Vagy az összeset beszippantotta a feketelyuk?
Ha meg arra akarsz hivatkozni hogy 2021-ben nem forgalmaznak kétüteműt, akkor idézd azt a részt, ahol le van írva a kérdésben vagy a válaszokban, hogy kizárólag a mai napon újonnan kapható, kurrens gépekről van szó, nem használtról!
Egyébként rengeteg négyütemű fűkasza is létezik, szóval akkor ezzel a logikával ott sem áll meg az "érvelésed" (értsd fikázásod) hogy az büdös. És nem vagyok a kisfiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!