Elhanyagolt kert rendbehozása?!
Figyelt kérdés
Vettünk egy elhanyagolt kertet szeretném a gyerekeknek simára járhatóvá játszhatóvá tenni. Ki irtottam teljesen az egészet de a kiálló 10-20 centis gyökerekkel nem tudom mit kezdeni elesnek benne. Támadt egy ötletem gáz pörkölővel adnék nekik míg a felszíni része elégne és könnyen csákánnyal le lehet nyesni .Működne a dolog vagy szenvedjek az ásással? Elég ha már nem esünk el benne.2021. máj. 29. 19:36
1/8 anonim válasza:
Ásás..sokkal jobb kiásni mindent, akkor gyönyörűen el lehet gereblézni. Az égetés, lefaragás sokkal macerásabb, és a végén mégis ott van a rönk.
Tudom, a kiásás nagyon fárasztó, de itt a nyár, pár hét alatt megvan. Testmozgásnak sem utolsó..
2/8 anonim válasza:
Hívj egy szakembert, aki géppel feltárcsázza az egészet.
3/8 mindentudó99 válasza:
Vagy felszántatod. Aztán kiszedegeted a gyökereket.
4/8 anonim válasza:
Milyen növények gyökereiröl van szo?
5/8 anonim válasza:
Férjem baltával szokta. Kicsit kiássa aztán ad neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet szantani így is ? Nem vastag gyökerek egyébként hanem inkább ez az indás valami. Elvállalja egyáltalán valaki így ?
2021. máj. 29. 21:38
8/8 anonim válasza:
Vannak direkt erre való munkagép eszközök. Ahol talajmunkákat vállalnak kisgéppel, ott találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!