Milyen növényt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan növényt szeretnék, ami eltakarná a szomszédot, amikor az erkélyen áll. Viszont nem sövényt szeretnék, mert annyi hely nincs a ház és a kerítés között, vagyis van, de utana már takar a ház, tehát csak kb pár méteren kéne a takarás. Fa jobb lenne, akkor csak a koronája takarna es lejjebb tobb hely maradna. Mit ajanlotok, ami 5-6 m- nél mem nő magasabbra?2021. máj. 24. 17:01
1/3 anonim válasza:
Kell építeni egy huzalos rendszert, amire futónövényt lehet felfuttatni (szőlő, kiwi, borostyán, lila akác).
3/3 anonim válasza:
A borostyán és a lilaakác nagyon agresszív, azokat rendszeresen metszeni kell. A lilaakác és a szőlő télen kopasz, a borostyán örökzöld. A kiwit nem tudom.
Szerintem a gömbakác pl nem nő magasabbra, de őszintén szólva nem tudom hogy magától, vagy mert nyírják. Vagy a szivarfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!