Kezdőoldal » Otthon » Kert » 600 M2 területű kert kaszálásá...

600 M2 területű kert kaszálásához milyen Stihl fűkaszát ajánlotok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rendben van tartva a terület, tehát rendszeresen kaszálva van és Stihl akkor egy ilyen szerintem elég.
2021. máj. 24. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Szóval ez:

[link]

2021. máj. 24. 09:53
 3/7 A kérdező kommentje:

:D

Bazz, nem ipari gépre gondoltam, nem erdőt kell takarítani:D

Ennél most kisebb van nálam fs75, de az is túlzás ahhoz, hogy heti egyszer lecsapjam a bokáig érő füvet:D

2021. máj. 24. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
1,8 LE alatt még ilyen kis területre se érdemes megvenni semmit. Még akkor se, ha Stihl feliratú matrica van rajta, mert attól még ugyanúgy gyenge a gyenge. Egyszerűen nem lehet vele haladni. Persze, ha neked az a szórakozás, hogy szálanként vadászod le a fűszálakat, akkor oké, csináld. De ha a haladás a lényeg, akkor vegyél egy erősebbet. Ha sajnálod rá a pénzt, akkor valami jobb kínait, mert még az is sokkal különb, mint a kis Stihl feliratos szegélynyírók, amiket fűkaszának csúfolnak. Ha nem hiszed el, kérj kölcsön egy 3 LE körülit, rendes damillal, és meglátod, hogy mi a különbség.
2021. máj. 24. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Most vágtam le egy FS55-tel és nem volt gond.

Szerintem ilyet veszek.

2021. máj. 24. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem kúlturnövény van a kertben?
2021. máj. 24. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nincs is gond a kicsivel se, csak háromszor annyi időbe telik. Jó esetben.
2021. máj. 25. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!