Ha veszek egy stihl fűkaszát az is bírni fogja 10 évig vagy a mai gépek már nem olyanok?
Azért nem teljesen mindegy, hogy csak a ház előtti árokpartot vágod vele, vagy napi 8 órában bérmunkára jársz.
Meg az se mindegy, hogy egy hobbicélra gyártott Stihlt veszel, vagy valami überprofi, drága gépet. Attól, hogy ráraknak egy matricát, még nem lesz mindenek felett való. Szóval, a kérdésnek akkor lenne értelme, ha konkrét típust meg területnagyságot írnál.
(Mondjuk, az én kínai kaszám is közelít a 10. évhez, igaz, csak párezer m2-t vágok vele összesen évente. Motorikus gondja még nem volt, csak kiegészítőket kellett cserélni.)
Az olcsó kaszáit valószínűleg a Stihl is Kínában gyártatja. A fűrészeket konkrétan tudom.
1500 m2 fűkaszálásra saját magamnak
fs 55re gondoltam
Az Fs55 egy szegélynyíró, nem fűkasza. Csak a tologatós fűnyíró után megmaradt szegély trimmelésére való. 1500nm-t ezzel vágni papíron nem túl szerencsés.
Itt láthatod, hogy melyik típusok a szegélynyírók, és melyikek fűkaszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!