Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szoktál a kertben pisilni?

Szoktál a kertben pisilni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Falun azért előfordulnak ipari méretű udvarral ellátott porták.
2021. máj. 16. 05:45
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"Bár én egy igényesebb pasiról sem képzelem el, hogy a mocskos, földes vagy vegyszeres kezével fogdossa a pö.csét."

Azért szerintem nem csak úgy lehet udvaron kinn lenni, hogy köynékig sáros valaki...

2021. máj. 16. 05:46
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

#8, atya ég, nyugtass meg, hogy tudod mi az a hektár, csak nem tudtál másba belekötni!

Bocsánat, de mérnökként ez kikívánkozott belőlem.

2800 m2 az szép nagy telek, de közel nem példa nélküli, vagy szántó. Én megyeszékhelyen lakom, tehát nem nevezhető falunak. Felénk is előfordulnak ekkora telkek. Nyilván nem a belvárosban, de külsőbb kertvárosi környékeken simán. Hétvégi telkkek, zártkertekben meg ennél nagyobbak is simán vannak és tulajdonképpen az is kert.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, volt már hogy előfordult, mikor nagyon SOS volt a helyzet, nyilván nem rendszeresen.

2021. máj. 16. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Csak akkor, amikor hazaérek, és már annyira kell, hogy reménytelennek látom az ajtók kinyitását. Akkor kézenfekvő a kert, de eddig egyszer volt ilyen. Mindig igyekszem kibírni a wc-ig.
2021. máj. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!