Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szoktál a kertben pisilni?

Szoktál a kertben pisilni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Tavaly felújítottuk a fürdőszobánkat, kb egy hétig nem tudtuk így használni. Az volt a szerencse, hogy ikerház, és a nagymamám lakik a másik felén, így fürdeni, és nagy dolgot elvégezni tudtunk nála, viszont este kijártam a kertbe pisilni, így kényelmesebb volt.
2021. máj. 15. 10:05
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés? Egy év múlva kérdezed meg, utólag, hogy lehet-e, szabad-e? Amúgy persze, ha ott jön rám.
2021. máj. 15. 10:27
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
2-es voltam, bocs, kavartam, az 1-est is a kérdéshez olvastam :-)
2021. máj. 15. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Nem szoktam. Bemegyek a házba, ha rám jön.

Engem zavarna a húgyszag a kertben, de ez igényszint függő.

2021. máj. 15. 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a kérdést nyilván férfi írta ki és a 4-esen kívül férfiak válaszoltak. Egy nőről nehezen elképzelhető, hogy a kertjében kezdi lehúzkodni a bugyiját és tornázik, miközben a szomszédság szurkol, hogy ne hugyozza le a bokáját, ahelyett, hogy bemenne pisilni.

Utána meg kitörlés és kézmosás nélkül tovább eszi a cseresznyét!:) Vagy aki nő létére ezt megteszi, az olyan is.

2021. máj. 15. 14:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan helyen, vagy zsebkendőnyi kis előkertben, ahol a szomszédok odalátnak én sem csinálnám...
2021. máj. 15. 15:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy hímnemű vagyok, igen. Nem gondoltam volna, hogy ez olyan lényeges infó, hogy ki kellett volna írnom. De most "lebuktam". A családban van olyan nőnemű egyén, igaz még gyerekről van szó, akit alig tudtunk erről a szokásról leszoktatni. Nyilván ha velem előfordul, nem előtte és nem a szomszédok előtt csinálom. 2800 nm a kert, mögöttünk csak erdő van, így bőven van hova elvonulni. És ha a kert végében vagyok nem egy perc beszaladgálni. Nincs ilyen irányú perverzióm, akkor nem ebben a kategóriában tettem volna fel a kérdést. Nem űzök abból sportot, hogy kirohangáljak a házból ha kell. És természetesen cseresznyést sem eszem közben, mint ahogy fűnyírás, kapálás, palántaültetés közben, miután a földet túrtam, sem szoktam. Ha pedig ettől húgyszag lenne, akkor a bejáró macskáktól, nyestektől, sünöktől, madaraktól orrfacsaró pöcegödörszag lenne. Ugyanis ők nem csak néha és nem csak pisilni járnak be.
2021. máj. 15. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

KERTET írtál, nem hektáros mezőgazdasági területet, szőlőt, szántót, vagy erdőt.

Kertet írtál, kertre válaszoltam, amit családi házak, esetleg nyaralók vesznek körül és kultúrember nem hugyozza össze.

Megjegyzem, nekünk is van présházunk + felette nyaralónk, pont ekkora területen, de a benti angol vécé mellett a szőlő mellett a földrész közepe táján van egy kerti budi erre a célra.

De ezt valójában magadban te is így gondolod, különben nem tetted volna fel a kérdést és a lánygyerekedet sem igyekeztél volna erről a szokásáról leszoktatni.

De ezzel csak a kérdésre válaszoltam, felőlem mindenki ott brunyál ahol akar, ameddig nem hozzám jár ezt intézni.

2021. máj. 15. 15:43
 9/14 mindentudó99 ***** válasza:
76%
Hát itt erre elég nagy kertek vannak. Szóval a végéről nincs kedvem bemenni. Szomszéd meg nincs
2021. máj. 15. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:
27%

Én is gondoltam, hogy pasik vagytok!:D

Bár én egy igényesebb pasiról sem képzelem el, hogy a mocskos, földes vagy vegyszeres kezével fogdossa a pö.csét.

2021. máj. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!