Fűkasza nem indul.Meg néztem a gyertyát h van-e szikra,és akkor láttam h száraz a gyertya.Mitől lehet?
1,3-as magatoktól nem megy 3.5 le az 2kw
Kérdező,önt a gyertya helyére üzemanyagot tekerd vissza gyertyát és índisd be .
Öntögessen benzint, meg féktisztítózza? A fő probléma ott van, hogy nem jut benzin a hengerbe... Azért száraz a gyertya. Sokat ér vele ha benzint önt bele, aztán annyit megy, hogy pörög kettőt.
Szivató milyen van rajta? Kapcsolós, vagy klasszikus gumiharangos? Utóbbi esetben egyik gyakori hiba, hogy a gumiharang pereménél falsot képes szívni, elengedi az anyag a keretet, ereszteni nem fog de arra épp elég, hogy ott levegőt dolgozzon be. Ezt könnyű észrevenni, mert nem telik fel a harang se a szokott mértékig, és lassabban is nyeri vissza az alakját.
Milyen típus amúgy pontosan? Mert így csak találgatni lehet leginkább, de amit fentebb írtam ezzel a jelenséggel több kisgépnél is találkoztam.
Ha nyomogatod a primer pumpát akkor kering a benzin?
Van egy előnye ezeknek a kínai 52ccm gépeknek, azon felül, hogy remek gokartot lehet belőlük csinálni. :D
Olcsó és beszerezhető hozzá minden alkatrész. Ha benzin beöntésére vagy féktisztítóra beindul akkor karburátorral lesz a gond.
Jófogáson egyébként 2 ezer forint, csak a kép kedvéért mutatom, ugyan ez van a tiédben. Nem is érdemes felújítani, mire megtanulod a működését, beszerzed a membránt, tömítéseket elmegy az egésztől a kedved. Inkább egy új 2k-ért, abba csak bedugod a tankból jövő két csövet, átakasztod a gáz bowdent, rárakod a blokkra és készen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!