Nyersen finom a birsalma?
Figyelt kérdés
még sosem ettem2021. máj. 3. 15:48
2/12 anonim válasza:
Ha szereted a savanyú ízt, akkor igen. :)
Kicsit összehúzza a szádat, mint a kökény, vagy más (magas csersav tartalmú) gyümölcs, vadkörte, stb.
3/12 anonim válasza:
Én megszoktam enni szerintem nem is savanyú meg nem is keserű ha rendesen bevan éredve. Felvagdosom kis darabokba.
Meglehet egy kicsit főzni úgy nagyon finom. Befőttek közül is a legjobbnak számít szerintem, még a baracktól is finomabb.
4/12 anonim válasza:
Meg kell várni, amíg jól megérik. Előtte bizony fanyar íze van. Éretten egyeseknek nagyon bejön. Ízlések és pofonok - különbözőek.
5/12 anonim válasza:
Nagyon savanyú, nagyon savas. Érzékeny gyomrúaknak garantált hascsikarás és futás pár órán belül.
6/12 A kérdező kommentje:
Mikor kell szüretelni? Most idén terem először a birsem
2021. máj. 3. 17:32
7/12 anonim válasza:
5 pont, hogy nagyon jó az emesztésre de olvass utána nyugodtan.
Kérdező gyomor bajod biztos nem lesz tőle.
Valamikor ősszel nálunk csak októberben érik.
8/12 mindentudó99 válasza:
Szeptember körül szedjük. Jó későn.az biztos mikor már sárga. Pár mázsa mindíg van
9/12 anonim válasza:
Eléggé fanyar íze van, viszont a kipréselt leve fantasztikusan finom.
10/12 anonim válasza:
Hát még a pálinka milyen jó belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!