Csíra magból lehet termeszteni?
Figyelt kérdés
Pl retekcsíra magot ha elültetek, az fog "teremni"?2021. márc. 29. 10:23
1/4 anonim válasza:
Egyszer próbáltam az Aldis brokkolimagot (kifejezetten csírázásra).
Nos, megismerkedtem a tarlórépával. 😅
2/4 anonim válasza:
Görögszénamagból próbáltam, mert friss görögszénát sehol nem lehet kapni, se vetőmagot hozzá. Nelekem működött.
Per pill tatsoival kísérletezek, mert szintén mikrosalátának könnyebben kaptam magot, mint vetésre.
Retekkel nem biztos, hogy szórakoznék, olcsó, könnyen beszerezhető, nagy a fajtaválaszték belőle.
3/4 anonim válasza:
A retekcsíramag az valószínűleg olajretek, nem hónapos retek. Lehet venni rendes magot olcsón. Bár hónapos retekkel már nem nagyon érdemes próbálkozni, nyakunkon az április.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Már elültettem pár fajtát, de brutálisan elkezdett nőni a retek és megijedtem h retekföldet csinálok?
2021. márc. 30. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!