Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem látszik szinte...

Miért nem látszik szinte semmi a permetezésből?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken le permeteztem pár helyen a füvet, csak annyi látszik a füvön, hogy sötétebb egy picivel, de sárgulás nem nagyon látszik rajta...

Mi lehet ennek az oka? A hideg idő?

2021. márc. 22. 13:00
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Amig nem árulod el mivel és miért permeteztél nem gogsz választ kapni
2021. márc. 22. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom a nevét, ilyen barna lötty, 15 liter vízhez 3 dl kell...

Azért gyomirtóztam, hogy a problémásabb helyeken ne kelljen fűkaszával vágni a füvet...

2021. márc. 22. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmi...

2021. márc. 22. 13:38
 4/8 mindentudó99 ***** válasza:
A neve mindegy de azt se írtad hogy gyomírtó. Egyébként vagy két jét kell neki. Az idő se kedvező. Melegben gyorsabban hat
2021. márc. 22. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
1 hét minimum,nyáron. 4-es jól írta,kánikulában jelentősen gyorsabb a hatás. Én szombaton gyomírtóztam,várok türelemmel.
2021. márc. 22. 14:29
 6/8 mindentudó99 ***** válasza:
Én meg majd csak péteken
2021. márc. 22. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyomírtóktól a sárgulást kb. 2 hét urán lehet várni. Fűfélék már 2-3 nap után reagálnak.
2021. márc. 22. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy ilyesmi lötty? Nincs rajta címke? Loptad, vagy mi? Ha nem tudod, mi ez, minek használod?

Ha beírod a gugliba, hogy Stomp, akkor azt találod, hogy ez nem leveleken felszívódó totális gyomirtó, mint a glifozátok. Ez a magról kelő, ill. nagyon fiatal, pár leveles növényeket öli meg. Gyepet legfeljebb úgy tudsz vele kiirtani, ha a normál mennyiség többszörösét szórod ki. Ha rendes dózissal használod, akkor legfeljebb kicsit megsárgul a fű, aztán idővel visszaerősödik.

2021. márc. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!