Kezdőoldal » Otthon » Kert » Erkélyen lévő műfüvet hogyan...

Erkélyen lévő műfüvet hogyan kell tisztán tartani?

Figyelt kérdés
Akinek van az erkélyen műfüve, hogyan tisztitja? Mielőtt nem kevés pénzt kidobunk érte, szeretnénk tapasztalatokat gyűjteni, hogy tényleg olyan egyszerűen karbantartható-e, mivel heti szinten szemmel látható, majdnem fekete koszt súrolunk fel az erkélyünkről. Ha ez a sok kosz mind a műfűben landol, hogyan tudjuk azt tisztan tartani, hogy játszásra, ülésre, fekvésre használható legyen? Köszi :)
2021. febr. 22. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy minek nevezed, az gyakorlatilag egy szintetikus szőnyeg. Innentől kezdve úgy, mint egy szőnyeget.

Tegyél ki egy bambusz napozót vagy egy polifómot amikor kint vagytok, utána beveszed!

2021. febr. 22. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy benti résznek, vagy kinti résznek tekinted.

Én kertes házban lakom. Mindenben a segítségére vagyok a felségemnek, mert gerinc sérve van, és örülök, hogy a gyerekekkel jól elboldogul. De a terasz felmosásában nem vagyok partner például. Az nekem kinti terület. A terasz ajtóban amúgy is lábbelit cserélek. Szerintem bőven elég lenne egy seprés. A terasz kinti terület számomra. Ő meg olyan tisztának szeretné, mint az étkezőt, ahonnan kimegyünk a teraszra. Persze ez mindennapos macera, mert elég egy kis szél, és már nem patyolattiszta semmi...

2021. febr. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!