Mikorra fognak lentebb menni a telek árak várhatólag?
Tudom, hogy senki sem látnok, viszont érdekelne a reális vélemény. Szeretnék venni magamnak egy telket, amire később majd építkezhetek. Egy 2000nm-es telek jelenleg a városunktól 15km-rel arrébb 2.5 millió forint. Városban meg a 600nm-es telkek kerülnek 4.5-5 millió forintba...
Igazából engem nem zavar, hogy a várostól nem messze vannak jó telkek viszonylag reális áron, de azért jó lenne tudni, hogy mikorra mennek lentebb az árak :D
Vagy lejjebb mennek, vagy feljebb. Esetleg még stagnálhat. :-)
Így jártak rosszul 5 évvel ezelőtt azok is, akik arra vártak, hogy csökkennek az ingatlanárak. Nem igazán jött be, emelkedtek az árak vagy 50%-ot. Persze most a covid miatt más világ van, de óriási áreséseket nem igazán lehet megfigyelni.
Az ingatlan árak soha nem függnek az eurótól.
Mert az infláció és az euró értéke nem ugyanaz.
Tudom, hogy az átlag magyar szerint a nyugat folyamatosan telepszik be, de szerinted ha valaki ránéz, hogy 10-20 év alatt, ha befektetett 1 eurót, az most fél, negyed eurót ér, akkor szerinted a gazdagság reményébe jönnek a külföldiek????????? :D
ELÍRTAD ! Nem lefele,hanem FELFELE. (Szerintem folyamatosan, különösen az Alföldi régiókból és Déldunántúlról a Nyugatdunántúl (lásd még: "Ausztria"alatt a Wikiben) - irányába.
A helyzet az, hogy a jó építési telkek lassan arrafele elfogynak.
(Nyilván a kormányintézkedések is ilyenirányban hatottak és hatnak ami lassan már akadálya is az új építkezéseknek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!