Hogyan rendezheték/ültethetnék be egy 1200 nm es epítési telket? A kert részét kérdem? Ötleteket várok.
Nagyon sok lehetőséged van, a lényeg hogy te mit szeretnél? Mennyi időd volna a kertre? Akarsz konyhakertet vagy csak pihenő zóna lenne? Virágokat szeretnél vagy örökzöldet? Erdőkertet, városi permakultúrát, angol kertet, valami modernet vagy hagyományost?
Nekünk 1600nm-en megterem minden ennivalónk, zöldség és gyümölcs és ebben benne van 120 nm ház+melléképület, terasz, kocsibehajtó stb is.
Köszönöm a válaszotokat. Szeretnék egy egyszerű, praktikus és szép kertet. Arra gondoltam, hogy a teraszt meghosszabbítanám egy placcal, ahová ki tudnék tenni nyugágyakat, kis kerti asztalt,kerti székekkel,amit be is tudnék majd árnyékolni rolós árnyékolóval.A placc mellé kerti sütőt,grillt tennék. A kerítés mentén sövényt tennék illetve van a telken belül 2-3 jó magas fenyő amit nem vágnék ki semmi pénzért. A többit befüvesíteném.
Szeretem a tágas, zöld füves területeket és az örökzöldet.
A virágok ugyan nagyon dekoratívak tudnak lenni, de fiú létemre nem szeretnék szabadidőmbe azokkal bíbelődni.Azt majd hagyjuk a feleségemnek(ha lesz:) )
A másik dolog, hogy egész biztos fogok tartani egy nagytestű kutyát, német juhászt vagy Rottweilert ami mellett nem nagyon maradnának meg ezek a dolgok.
A szőlő jó ötlet, nagyon szeretem is,de azzal az a baj, hogy miután túlérik elkezd majd potyogni. Én inkább olyan helyre futtatnám ami kicsit távolabb van a terasztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!