Folyamatos kutyaugatás ellen mit lehet tenni? Van erre valami eszköz?
"Lefogdosta a macskáinkat is már."
Nálunk -egyenlőre- nincsen kutya, viszont a szomszédok macskái nálam szarnak össze mindent. Az egész gyepet elaknásították. A bejáratot meg a pinceablakokat is rendszeresen levizelik azzal a penetránsszagú macskahuggyal.
Ha szólok a szomszédnak az a válasz, hogy nála nem szarnak, így őt nem érdekli. Megkötni sem lehet a macskákat.
Viszont adtál egy jó ötletet.
Hétfőn elhozok valamelyik menhelyről egy kutyát. Az majd rendet tesz.
Szokd meg. Ezek szerint nem is egesz nap ugat.
Tartsd bent a macskaidat!
Én szerintem az állat nem a lakásba való, a macskának kell a mozgástér. Így szoktak meg és nem fogom őket másra kényszeríteni, meg a lakásban a macskapiszkot szagolni.A kutya is szerintünk azért ugat, mert sokat van a lakásban ahol nyilvánvalóan nem érzi jól magát egy ilyen nagy testű kutyáról van szó.
A szomszéd egyébként mondta is hogy sajnálja a macskákat, az övét valamiért nem bántja a kutya, de én mondjuk még soha nem láttam nála macskát lehet nincs is neki csak kamuzik. Ki is fizette őket amit megölt a kutyája, több szomszédnak is volt olyan is már hogy átrepült a csirke, azt is leölte a kutya. Szóval kellene egy megoldás, ami használ, hogy ne akarjon a hátsó kertben lenni a kutya, ha már más megoldás nincs. Most gondolkozok paprikasprayn
Miert ne lehetne a kutya a sajat hatso kertjeben? 😂
Oruljetek annak, hogy kifizette a macskakat, csirkeket.
A kutya jogosan vedi a teruletet, a tobbirol nem tehet. Vigyazzatok ti az allataitokra, hogy ne menjenek at. Az en szomszedom is bent tudja maganal tartani a tyukokat! A macska temat inkabb hagyjuk is...Minket kikerulnek a macskak. Tanultak belole, miutan nehanyszor megkergette oket a kutya.
Engem meg tavasszal a bagzo macskak hangja idegesit. Ha bent tartanad a macskadat, ez is megszunne. De csinalok valamit? Nem. Ez van, ez legyen a legnagyobb problemam.
A kutya akkor a legboldogabb, ha a gazdaja mellett van. Ha le van mozgatva/nem rombol, akkor semmi problema a lakasban tartassal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!