Zárt kert ingatlanra építettem házat lebonthatják?
Zártkert ingatlanra építette egy könnyűszerkezetes házat mivel belvárosban nem boldogúltam volna a csaladommal.
Van egy 1664m2 kerrem és epítettem rá egy házat mert meguntam hogy albérletről albérletre kell költözni.
Semmien engedélyt nem kértem csak csináltam.
Van 4 gyermekem eből a két legkissebb 2 hónapos a mási 2 éves egy 5 éves meg egy 7éves.
Milyen büntetés kaphatok én ezért.
Megjegyzem ha lett volna nagyobb tőke utánna jártam volna mindennek de ez ugymond egy krízis helyzet és a gyerekeimet nem engedhetem hogy az utcán legyenek.
Szeretnék pár hasznos informáciot kérni,vagy esetleg aki járt már hasonló cipőben.
Én pont ezt tettem..mire kiderült, túl voltam a bonthatósági határidőn...most is abban lakunk.
Élni kell. Pláne négy gyerekkel. Ne törődj semmivel, még családtámogatást is kérhetnél.
Ha gáz van, írj a miniszterasszonynak.
Nem foglalkozok veled senki(van víz, villany?)
Víz villany van.
Viszont a büntetés nem hiányozna.
Mivel elvileg a törvény védi a gyerekeket igy elvileg max büntetes lehet de az nem hiányozna ha emiatt a gyám hivatal elvenné a gyerekeket.
Ettől egy kicsit tartok.
1664 m2 a kerted. 80 nm ennek hány százaléka? Sajnos 5 körül. Némi hunyorgatással akár 3 is leht.
Nyugi, négy gyerek igen tisztelere méltó...Szarjon sünt, aki szívóskodna veled.
(bár sok alja van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!