Szerintetek ez és az ehhez hasonló kerti szökőkutak jól mutatnak?
A kert egyik szegletére gondoltam,szép zöld gyepre,mellé/mögé tuják,és színes virágok vannak tervben,illetve köré egy-két szintén visszafogott árnyalatú fonott szék,szerintetek ez jó koncepció összességében?
Nekem ez nagyon újgazdag / cigányos.
De ha tetszik, csináld meg. A te kerted, neked kell, hogy tetsszen.
"...mellé/mögé tuják"
Ne mögé.
Elé!
Teljesen a ház és az ahhoz csatlakozó kert stílusától függ!
Egy hiperszuper új építésű minimálházhoz/kerthez nyilván nem passzol, de egy 100 éves, itt lugas-ott lugas, hidacska, kovácsoltvas cikornyás lámpák, régies park jellegű kerthez kifejezetten ez való.
Tőled függ Kérdező, hogy hozzád melyik stílus áll közelebb, mert neked kell jól érezned magad a kertedben!
Szerintem különösebb probléma nincs evvel a szökőkúttal, de én pl. a saját kertemben nem tudnám elképzelni. Mármint, nem illik oda, nem illik a környezetbe, olyan lenne, mintha csak random valaki odarakott volna egy szökőkutat miért ne alapon.
Viszont ha a te kertedhez ez illene, meg minden, akkor lehet szép az összhatás. Most leírtad azt, hogy raknál oda fonott széket, meg minden... nem tudom. Ezt nekem látni kell, így nem tudom elmondani a véleményem. Mondjuk a fonott székben nem vagyok biztos, inkább egy kerti pad, ami kőből van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!