Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ajándékba kaptam egy Szobacikl...

Rekucika1994 kérdése:

Ajándékba kaptam egy Szobaciklámen cserepes virágot! Azt írja az internet hogy télen 15-16 fok kell neki. De az a baj hogy nagyon meleg van nálunk mindenhol neki! Hova lehetne tenni? Szeretném ha sokáig meglenne virágom! Páromtól kaptam!

Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 07:38
 1/2 anonim ***** válasza:

A ciklámen nem szobanövény, ilyen melegben hamar levirágzik. Levirágzás után elég hamar visszahúzódik és csak tavasszal hajr ki újra.

Ezért nem jó ötlet cikláment venni olyan helyre, ahol nincs elég hüvös és világos hely neki.

2020. nov. 17. 08:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem hogy levirágzik, hanem a kicsi, kifejletlen bimbók elhalnak a meleg miatt, ki se nyílnak.

Csodát tenni nem lehet, vagy keresel hűvös helyet neki, vagy elajándékozod valakinek, aki életben tudja tartani.

2020. nov. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!