Ezek a chili paprikák csak eddig jutottak az érésben. Hogyan lenne érdemes tartósítanom a télre?
2020. nov. 8. 23:00
2/6 anonim válasza:
Olajban hagymával süsd össze és fagyaszd le. Így a legtöbb ételhez felhasználhatod. Persze a hagymát akár ki is lehet hagyni.
3/6 anonim válasza:
Jok ezek, pl. ecetes jalapenokent elteve. Kell hozza kis borkosav v. borken, ecet, viz, mustarmag izles szerint, a paprikak felkarikazva vagy egyben (de a szara nelkul). Hutoben honapokig elall, ha jol csinalod.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2020. nov. 9. 02:21
5/6 anonim válasza:
Szerintem felfűzve, hogy szellőzzön, a 99%-a be fog érni (pirosodni)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!
2020. nov. 10. 11:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!