Garden Field (mint bármelyik kínai) damilos fűkasza főtengely szimeringjét hogyan cseréljem ki?
Mielőtt eltörnéd a lendkereket, tartalék berántózsinórt szoktunk a dugattyú fölé engedni a gyertya helyén úgy, hogy előtte a felső holtpont alatt van a dugattyú kicsit, és úgy lazítjuk és húzzuk azt a csavart.
De azért a szivatóhimba, a benzincső és a henger-karbi közdarab ellenőrzésével kezdeném, miután fullra tankolva se indul.
Szétszedtem, cseréltem, összeraktam. Azt tudni kell annak aki ebbe belevág hogy ez teljes motorblokk szétbontással jár és egy csapágylehúzó is kell az első elem főtengelyről való leszedéséhez. Sajnos nem oldotta meg a gondomat. Karburátor is cseréltem de még mindig nem jó. Ha megvan leírom mi volt a hiba.
Amúgy a főtengelyre hogyan lehet visszarakni "rendesen" az első elemet? Nem lötyög, az ék a helyén és az anyacsavar masszívan tartja, de mintha néhány milliméterrel beljebb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!