Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti tó fürdésre?

Kerti tó fürdésre?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kivitelezni egy olyan tavat a kertbe, ami mondjuk 10x10m átmérőjű, és lehet benne fürödni? Szóval úgy is néz ki mint egy rendes tó, amit látsz bárhol, csak kisebbe, és lehet benne fürödni. Ki kell ásni a gödröt, fólia alá, és víz? Gondolom ez ennél sokkal bonyolultabb. 1 millió forint elég lenne rá? Kérlek segítsetek, főleg olyan akinek tapasztalata van ebben! Köszönöm.

2020. aug. 7. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

9es

1) ez nem fürdőtó legfeljebb a közepén (kb. 1 nm) van meg a másfél méter mélység

2) láttad a vízforgatórészét is a külön aknában?

3) semmit nem mutat a fenntarthatóságáról, a karbantartásról.

Megépíteni bármit lehet, aztán hogy hogyan működik hosszú távon....?

2020. aug. 7. 17:34
 12/21 A kérdező kommentje:

1, igen tudom, azért írtam hogy nagyobb kéne

2, igen láttam

3, fürdesz benne azt kész, mit kell ezt így túlmisztifikálni? Koszos a víz? kicseréled. Ez nem egy atomerőmű azért.

2020. aug. 7. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kiszámoltad, hogy hány köbméter víz és annak mennyi az ára...?

Bazzeg, ha már tó, akkor legalább legyen akkora, hogy úszni lehessen benne. Ha te csak megmerülni akarsz, arra elég egy dézsa. :-DDDDD

2020. aug. 7. 17:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Igaz :D

Figyelj, ez csak egy ötlet volt, nem mondom hogy holnap már neki is állok. Majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok

2020. aug. 7. 18:02
 15/21 mindentudó99 ***** válasza:
50%
Ezt fürdőtónak hívják. Körben sekéj növényzet is lehet. Közepe mély. Halak nélkül persze és szűrővel.
2020. aug. 7. 18:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerinted egy nagyobb tavacska mennyibe kerülne összesen? Kell fólia, víz, kavicsok, egy kis diszítés is persze. 1 millióból ez kijön gondolom, a fólia nem lehet olyan sok.
2020. aug. 7. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinálhatod, de egy fél szezon alatt berohad.

Nemhogy fürödni, de még szagolni se akarod majd!

2020. aug. 7. 18:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Na mondjuk ez igaz basszus. Akkor nem tudom hogy lehetne. Pedig sok ismerősömnek van, de nem tudom őket megkérdezni, mert azért nem közeli ismerősök sajnos. Egy rendes nagy tavuk van, amit strandként használnak nyaranként.
2020. aug. 7. 21:10
 19/21 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Persze hogy kijön egy millàból. Ha magad megcsinálod akkor meg plàne. Kell egy komolyabb szűrő hozzá
2020. aug. 7. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős csináltatott, nagyon szép volt, de nem tisztult magától a víz, így átalakították medencévé. Nem volt 2 fillér, egymillióból nem jött ki nekik.
2020. aug. 7. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!