Kerti tó fürdésre?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kivitelezni egy olyan tavat a kertbe, ami mondjuk 10x10m átmérőjű, és lehet benne fürödni? Szóval úgy is néz ki mint egy rendes tó, amit látsz bárhol, csak kisebbe, és lehet benne fürödni. Ki kell ásni a gödröt, fólia alá, és víz? Gondolom ez ennél sokkal bonyolultabb. 1 millió forint elég lenne rá? Kérlek segítsetek, főleg olyan akinek tapasztalata van ebben! Köszönöm.2020. aug. 7. 16:25
1/21 anonim válasza:
Nagyoncl profin kell megcsinálni, és még ott a fe ntartás, tisztítás, stb. Tartok tőle h sokkal többe fog kerülni.
3/21 anonim válasza:
A kerti tó nagyon szép tud lenni, de csak akkor, ha "beáll" a vize és egészséges növények-halak vígan élnek benne. Természetesen ez kizárja, hogy fürödj benne, ami esetedben nem tudom mit jelent.
A természetes tavak nem 10x10-esek és amellett, hogy nagy kiterjedésűek, mélyek is, így működik az öntisztító mechanizmusuk.
Amiben fürdeni(?) szeretnél, annak a vizét forgatni, klórozni, szűrni kell és medencének hívják.
4/21 anonim válasza:
Ebben vancl jó leírás, hogy mi minden kell hozzá...
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi első, de nem ilyenre gondolok, ez tudom hogy sokba kerül. Képzelj el egy tavat. Ami ugye elég nagy. Na én pont olyat akarok, házi nagyságban! Ugyanolyan hogy nem látsz le az aljára, stb..
2020. aug. 7. 16:43
6/21 A kérdező kommentje:
Egy tavat sem tisztítanak, szerintem ezt se kéne igazából, csak ha bogár megy bele vagy valami, egy idő múlva persze hogy koszos lesz, mivel ez egy tó nem medence, így nem zavar.
2020. aug. 7. 16:44
7/21 anonim válasza:
Próbáld megérteni h egy öntisztuláshoz bizonyos méret kell!
8/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, igazából már tudom hogy csinálnám a jövőben, találtam erre egy jó oldalt
2020. aug. 7. 17:01
9/21 A kérdező kommentje:
Én pont ilyenre gondoltam, talán picit nagyobbra:
2020. aug. 7. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!