Kezdőoldal » Otthon » Kert » Debrecenben mennyibe kerül a...

Debrecenben mennyibe kerül a kútfúrás?

Figyelt kérdés

Ha tudtok, megbízható céget is kérnék.

Fogok venni egy házat, és mivel szép gyepet akarok, meg a nagynyomású mosónak is kell, ezért mindenképpen szeretnék fúrt kutat.

Olvasgattam utána, de eléggé túl bonyolítják néhol. Nekem nem kell ivóvízig lefúrni, nekem csak a talajvíz kell semmi más, ez milyen mélyen van?

Mennyibe kerül az engedélyeztetés?

És még egy fontos dolog, a kertbe nem tudnak bejönni semmilyen géppel, mert nincs hely, csak kb 1 méter szélességben, tehát olyan kell amit helyben szerelnek össze, ha nagyobb ennél.

2020. aug. 3. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt alapból tudni kell, hogy Debrecen 3 nagy talaj-fajta találkozásánál fekszik: észak, északnyugaton hihetetlen jó minőségű feketeföld, lejjebb szikes vacak, keletről meg homok.

Ebből kifolyólai rendkívül változó a talajvíz szintje, feltárása, felhozatala.

Legjobb ha egy helyi kútfúrót keresel, mert ők már a lakcímről megmondják hogy kb. mire számíhatsz?!

Pl: [link]

2020. aug. 3. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Aztán ne felejtsd el bejelenteni az önkormányzatnál, ami 5000ft-od bánja s további 120.000ft mimimum.

Ha nem teszed, akkor 300.000ft a büntetésed+120.000ft költséged lesz még vagy újra bünti;)

https://www.youtube.com/watch?v=RLE6GHS31z8

2020. aug. 3. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 8 éve 50k körül fúrták Debrecen mellett, itt homokos a talaj.
2020. aug. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!