Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűkaszát vegyek?

Milyen fűkaszát vegyek?

Figyelt kérdés
Nagyobb akár 1000nm-es vágásokra, akár nagyobb gyomos vágásra van fűkasza ilyen 45.000ft-ig? Vagy ennyi pénzért nem lehet venni megbízható gépet ami bírja a sűrűbb igénybevételt is?

2020. júl. 29. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Én 1.5 LE-s Alko-t vettem 50.000-ért. Az teljesen jó
2020. júl. 29. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó választás lehet egy MTD BC 52-es fűkasza. 1,9 LE már kést is tehetsz rá vagy damilozhatsz is vele. Viszonylag minőségi kasza. Ha nem kell neked extrák akkor ez egy jó választás lehet a ház körül. Csak annyi még hogy pihentesd is 30 perc munka 30 perc pihenés és ha beindítod 2 perced hagyd melegedni. Beindítás után 5 perc könnyebb munka fálgázon utána nyomhatod akár padlón is. (Erre azért van szükség hogy ne kegyen karcos a henger és a dugattyú). Remélem tudtam segíteni.
2020. aug. 2. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hecht 1445. Ezt nem kell pihentetni.
2020. aug. 2. 01:32
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A 3.ik válaszoló egy elektromos kasza nem jó 1000m2-re.
2020. aug. 2. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Mert a szerelgetős az jó, ugye? 45 a keret, ez kb belefér a hülye szarv és a damilfej cseréje után, hosszabbító meg gondolom van is valamennyi, meg nem is a legnehezebbet kell venni udvaron pakolgatásra, így beleférhet.
2020. aug. 3. 07:00
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Botkezű műszaki analfabéta olcsó kaszát NE vegyen....Ez egy k..va jó tanács és ha megfogadod nem fogod megbánni...Sajnos az előbb említett kategóriába nem igen akarja besorolni magát senki ,viszont rengeteg síró-pityogó van akik nem értik miért nem jó az ő olcsó kaszájuk-láncfűrészük...
2020. szept. 16. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mennyire vagy jó szerelő, ha többet van darabokban a szutyok, mint bevetésen, mert takonyból van az egész.
2020. szept. 16. 20:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül egy 17ezres kínai flinke gagyit vettem. Teljesen jól bírta eddig. Olyan 15-20órát használtam az utóbbi 2hónapban. Az árát már duplán visszahozta szóval nem bántam meg :D
2020. szept. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!