Mi ez a növény?
Figyelt kérdés
Tavaly jelent meg a kertben, akkor csak 1 szál volt belőle. Most meg mindenhol össze-vissza, gondolom elszórta a magját...
Lényegében semmi levele nincs, ahogy kibújik a fölfből, abban a formában nő tovább, annyi hogy hosszabb lesz, azt egyszer csak kinyílnak a virágai.
2020. júl. 28. 20:35
1/4 anonim válasza:
Bókoló vajvirág vagy valami hasonló vajvirágféle.
2/4 anonim válasza:
Szerintem dohányfojtó szádor.
Kiskertben általában a paradicsomon élősködik, hozzánőve elszedi a növényből a nedvet, a tápanyagot. De krumplin, napraforgón, egyebeken is él. Húzgáld ki tövestől, ne szaporodjon el. Nekem 2 év alatt sikerült kiirtani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valószínűleg ez utóbbi lehet, ugyanis amiket fotóztam, azok is napraforgó tövében nőnek, illetve a többi napraforgó tövében is sokat láttam, meg most kinéztem a kertbe, ez a nyavalyás megjelent a krumpli mellett is. Mégegyszer köszi :)
2020. júl. 29. 23:48
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit olvasgattam róla és rájöttem, hogy első kommentelő is ugyan arról a növényrőp írt, csak másnéven, úgyhogy utólag is megy a pipa, köszi :)
2020. aug. 1. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!