Szerintetek mit ültessek?
Szeretném az egész kertet jövőre egy fajta növénnyel be ültetni de locsolni csak nagyon ritkán tudnám akkor is kevés vízzel úgy hogy valami olyan kellene aminek elég az eső.
Kukoricára gondoltam eddig de ahhoz kevés egy kert. Szerintetek?
Burgonyát már próbáltam víz nélkül elég kevés gumót hoz
Hagymán elgondolkozok köszi.
Persze, jó ötlet, ha vannak rabszolgáid, akik leszednek egy kertre valót. Attól eltekintve, hogy eladni nem nagyon tudsz ekkora mennyiséget.
De különben, mekkora kertről beszélünk?
A hagymák megnőnek öntözés nélkül, én is öntözés nélkül termelem eladásra. Némi öntözés persze javára válik. Azt el tudod tárolni, nem kell egyből másnap eladni, mint pl. a borsót.
Nem kell nagyképűsködni, én is ugyanezt csinálom, csak másfélszer ekkora területen. (Bár tyúkok nélkül.)
A kérdés alapján nem úgy tűnik, hogy csak 100 m2 lenne. És ha csak mondjuk 300 m2, zöldborsóból az se egy kis munka egyszerre leszedni. Eladni is csak nagybanin lehet ennyit, féláron. Nem beszélve arról (ami valószínűbb), hogy inkább ilyen 1000 m2-es féle kert lehet szerintem. (De majd megmondja a kérdező.)
Amúgy nagyon kétlem, hogy tényleg értenél hozzá, ha szerinted nyáron lehet zöldborsót termelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!