Szólt már érte a szomszéd nektek,hogy begyujtottátok a száraz,gazt,venyigét,füvet,stb?
Tavaly egy öreg szomszéd, aki megzakkant vénségére. Tavasszal égettem az ősszel lemetszett diógallyat. Zöldhulladék-szállítás nincs a faluban, lerakóhely sincs, ő is el szokta égetni a kerti hulladékot, csak az őt nem zavarja. Előtte már azért ordítozott fél évet, hogy a saját kapum előtt megállok az utcán. Valószínűleg ő törte be a kocsim szélvédőjét is, amikor ott parkoltam.
Előtte rendszeresen kért kertészeti tanácsokat, meg kapott ajándékba egy-egy vödör almát szüretkor, most nem is köszönök neki, ezt érte el.
Nem, de én már szóltam érte.
Több évtizede minden ősszel égette a nedves diólombot (3 nagy diófáét).
Az uralkodó szélirányban vagyunk, mire ideért a füst már leszállt a földre, hetekig fuldokoltunk.
Tavaly szóltam, hogy nem kéne.
Itt van zöldhulladék elszállítás hetente, van lehetőség ingyen leadásra a telephelyen és tilos a kerti égetés.
Nem, mert nem égetünk semmit.
Én szólnék a szomszédnak, ha ő tenné.
(Nálunk VAN zöldhulladék-elszállítás, de ha valakinek annyira viszket, akkor még erdő is van 100 méterre, ahova kiönthet 2 vödör gazt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!