Önjáró fűnyíró. Érdemes venni?
Lehet tolni üzemen kívül.
És igen megéri.
Csak meg tudom erősíteni #2-t. Lehet tolni és megéri.
Ha nagyobb területet kell nyírni nagy mértékben megkönnyíti és gyorsítja a munkát
A nyugger kerekes fűkaszán nem gondolkodtál?
Könnyebb, egyszerűbb s többféle terepen megállná helyét.
Még a hidrohajtású fűnyírótraktort is lehet tologatni üzemen kívül a hajtáslánc szétkapcsolása után, nem hogy egy ilyen cicanyiszát.
Amúgy baromi jó. Esetleges egyenetlenebb terepen annyi plusz előnye van, hogy nem a tolókart terheled, rángatod, hajlítgatod, hanem csak irányítod, amíg a fűnyíró megy magától.
Mikor én vettem a következő szempontokat vettem figyelembe:
-megbízható motor (pl.: Briggs & Stratton, Honda, stb.)
-Alumínium kaszaház (nem rohad)
-Önjáró funkció
- Tapasztalatok alapján is jó fűgyűjtési képesség ( volt McCulloch gépem, az nem rakta meg rendesen a fűgyűjtőt.)
Így esett a választásom egy Al-Ko 51.6 SP-B plus highline készülékre. Eddig jó választásnak bizonyult, egyedül annyi a hátulütője, hogy pótalkatrészeket (pl.: kés) csak netről tudok rendelni, mert a környékbeli üzletek nem tartanak hozzá alkatrészeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!