Milyen fűkaszát vennétek 80-100 ezer forint között?
Most vennék, 4000 m2. Husqvarna 128r-t akartam mert akciósan volt 80 ezer, de arról lecsúsztam, 105 ezret meg most nem ér.
Városban ahol lakom elérhető márkák alko, hecht, makita, stihl, husqvarna, mculloch.
Rendeld meg [link]
Oleo-mac-ot is sokan dicsérik. Oleo-Mac BCH 400 T
4000 m2-re egy 1 LE-s gépet akarsz venni? Ez még viccnek is gyenge. Ha erős szárú füvek vannak, amik nem hajlanak el, és nem kell semmit kerülgetni, akkor ütőkéssel le lehet vágni, de damillal az életben nem végzel vele.
Ha damillal akarsz normális munkát végezni, akkor 2,5 LE a minimum, de ha nekem lenne ekkora területem, akkor inkább ennél erősebbet vennék. Vagy ha a terület engedi, nem egy akadálypálya, akkor önjáró gazvágót.
100-ért csakis valami kínait tudsz használható erővel, de ezek meg a nagy terület miatt csak pár évre fognak szólni. Jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!