Mi ennek a mezei virágnak a fajtája?
Esetleg valaki tudja az okát, hogy a félig szürke (félig hiányos) felvételt technikailag mi okozhatta?
A fajtáját 90%-ra sejtem, de senkit nem befolyásolnék.
#1: Dehogy az, legalább gógliznál rá.
Van pár növényhatározóm, ránézek.
Hasonlít az egynyári seprencére.
A kép mentésénél hiba lépett fel azért ilyen,de előfordul már a kártyán lévő képek későbbi visszanézésekor,hogy ilyen lesz egy-egy fotó.
Köszi, előző! Azért is örülök, a válaszodnak, mert látva ennek fotóit, tényleg nagyon hasonlít a fotóimon levő virágra! Lehet, hogy az is!
Én először réti margitvirágra gondoltam, de a válaszod segített felismerni nekem, hogy téves volt a sejtésem, ugyanis utólag jobban megnézve a margitvirág szirmai jóval nagyobbak. A seprencéé meg olyan vékonyak, mint a fotóimon levőknek.
Esetleg ha valaki mást vél, azt is szívesen olvasom. (A vakon tippelgetők viszont kérem, mellőzzék a válaszadást.) Az előzőnek köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!