Fóliasátor gaz nélkül?
Figyelt kérdés
ha simán bármi földbe ültelek a pl.: fóliasátorban haszon növényeket, sajnos kinő köztük a gaz.
viszont: van bármi módszer arra, h. ne gazosodjanak? vagy csak, ha már kinőtt a gaz, a gazt kiszedni..
gondolok én vmi speciális talajra, amiben megél a növény, megkap minden tápanyagot, ásványt, stb.-t, viszont a gaz nem nő. tudtok ilyenről?
Köszi!
2020. jún. 14. 12:03
2/3 anonim válasza:
A gaz is ugyanojan növény. Azért gaz, mert számunkra nem hasznos.
Kiszeded, vagy talajtakaró ha kinőtt a növényed.
3/3 anonim válasza:
Talajtakaró fólia is jó, de csak minden második évben szabad, mert nem levegőzik alatta a talaj. Én is használok, de szabadban, és ott meg tudom tenni, hogy minden évben máshová kerüljön.
A fólia gondolom nem nagy, nem sokba telik kikapálni a gyomokat, hetente rááldozol 10-15 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!