Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy tudnám kiszedni a kútba...

Hogy tudnám kiszedni a kútba esett bádog vödröt?

Figyelt kérdés
Szóval van kb egy 10-12 méteres kút a kertben, amiben kb 7m víz van. Sajnos egyszer rosszul rögzítettük fel a vödröt vízhúzáskor, és beleesett. Próbáltuk erős mágnessel kihalászni, de nem sikerült. Mit tudnánk tenni?

2020. jún. 3. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy megfelelő csáklya segítségével.
2020. jún. 3. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Egy erős kötél, rajta egy erős horog ami elbír egy teli vödör vizet és türelemmel "pecázni", hogy olyan helyen kapja el, amibe bele is tud akadni.

Vagy erős biztosítással, kikötéssel lemegy valaki, de nem hiszem, hogy egy bádogvödör megér ennyit.

A mágnes nem jó ötlet, de ez be is bizonyosodott.

2020. jún. 3. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Régen ebből az okból, volt olyan vasvilla, aminek a villáit ellentétes irányba, két oldalra hajtogatták ki horog szerűen, felváltva. A nyél helyére kötelet kötöttek, és ment a pecázás. Nagyszüleimnél volt ilyen, párszor én is pecáztam vele vödröt. Mindig meglett.
2020. jún. 3. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A múltban erre 3 ágú horgot tartottak.Kötéllel engedték le .

Aztán keresgélték vele . Nem kell elkeseredni,ha netán a felétől vissza esik.

2020. jún. 3. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk is volt pecázás. De mire kiszedtek a 19 méteres kútból, inkább vettem volna másik vödröt.
2020. jún. 3. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Ja, hogy itt a vödörért megy a hajcihő?

Azt hittem, hogy mindenképpen muszáj kivenni, mert hosszú távon valami mérgező anyag válik ki belőle, mint az alumínium vagy mi a fene. (nem vagyok kémikus, gőzöm nincs a bádog összetételéről)

2020. jún. 3. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálkozni fogok! Nem maga a vödör a lényeg, mert azóta már van másik, plusz átdolgoztuk a leengedő módszert, inkább csak idegesít hogy ott van lent, saját bénaságból.
2020. jún. 3. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
19%
Ha nekem lenne ilyen problémám, fognék két 40 cm-es 5-ös drótot, középen összetekerném őket, és a 4 ágat meghajlítanám horog formára. Az összetekeréshez megy a madzag, és hajrá.
2020. jún. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!