Miért mondják, hogy zöldség/gyümölcs termesztésnél szinte eladhatatlan minden (akár még az eper is)? "Nem a termesztéssel lesz főképp bajod, az semmi, hanem az eladással!"
Az én tapasztalatom mást mutat. Egy hete próbálok bejutni a környékbeli eperföldekre, de 2-3 nap után érési szünetet tartottak, annyira megszedték az emberek.
Volt, hogy az egyetlen (!) sárgabarackfám annyit termett, hogy lekvárfőzés után is maradt 50kg barack. Feltettem facebookra 50 forinttal kevesebbért, mint a zöldségesnél, pár órán belül lett rá vevő, aki következő év tavaszán már lestoppolta az összes felesleget.
2
akkor próbálj meg ebből megélni!
próbálj olyan mennyiséget termelni, eladni, amiből meg lehet élni.
majd rájössz, hogy lesz olyan, hogy rádrohad a nagyja.
gáriv a ttoygafel trem , mes izsjak bd yge zsel men nédi sé aj
ez meg mi a tököm volt?
jobbról balra írt a gép, és most megjavult
8
és a leszedés sem jó móka (ha az embernek éppen refluxa és hátfájása van a lehajlástól)
9
Igen, ismerős. Régen én is szedtem, reggel 6tól délután 4ig, elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!