Milyen fajta növény? (Fotók mellékelve.)
Több szögből lett fotózva.
(Nem a pitypanglevélre gondolok. Az csak belelóg a képbe itt-ott.)
Parlagfűnek tűnik.
Lángszórót neki. :D
Nem is viccből írtam. A fekete üröm se sokkal különb.
Üdv, egy allergiás / az első válaszoló :)
1-es/5-ös: az, hogy TE allergiás vagy, még nem ok arra, hogy a kérdezö kiírtsa ezt, ez nem parlagfü, hanem fekete üröm, ami kifejezetten jó ízü füszer.
A te "privát" allergiád neked biztos rossz, de azért kiírtani növényeket, mert "valaki" allergiás rá, nem indok - ugyanis ilyen alapon gyakorlatilag mindent, föleg az illatos vagy füszerként használt növényeket ki kellene írtani!
TE próbáld meg elkerülni, de ne várd el, hogy emiatt növényeket pusztítsanak el.
Az parlagfü egész más téma, az kifejezetten problémás növény.
Kérdezö, itt meg tudod nézni, amit tudni kell/lehet róla:
Szerencsére az allergia nm privát probléma, a parlagfüvet például már kötelező irtani, nem csak egy opció úgyhogy nem igazán értem a hozzáállásod. Remélhetőleg hamarosan a fekete üröm is felkerül a listára. :)
De mindegy is, annyi lett volna a lényeg, hogy nem viccből írtam, amit. Lepontozni persze szabad, csak nem szeretném ha félreértés lenne.
További szép napot mindenkinek. :)
Köszi. Jöhet még válasz. Egyébként ki pontozza le az ürmös választ annyira?? Ha én nem pontoznám fel, akkor most sajnos ő nullázva volna... Nem értem, miért csinálják ezt az emberek. Én itt a kérdésnél senkit nem pontoztam le.
(Akkor volna normális a lepontozás, ha haszontalan egy válasz, vagy kifejezetten troll jellegű, kötözködő stb volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!