Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van olyan boltokban kapható...

Van olyan boltokban kapható növény mag, amit ha elszórok nagyon gyorsan kinő és nehéz kiírtani?

Figyelt kérdés
Szomszédnak szánnám.

2020. máj. 14. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Chia mag.
2020. máj. 14. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A csicsóka is az. Mondjuk azt gumóról veted.
2020. máj. 15. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha találsz olyan boltot, ami árul gazmagot, akkor az jó.

De egyébként elég primitív megoldás. Te ugyanaz vagy, mint aki a múltkor kérdezte hogy mit lehet önteni a növényekre hogy kipusztuljanak?

2020. máj. 15. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, de a szomszéd olyan buta primitív, hogy nem lehet vele kommunikálni, agyon nem verhetem, rendőrség meg nem hiszem, hogy ilyen dologgal tenne bármit is.
2020. máj. 15. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha el is éred a célod (bár én nem értem, hogy az egész milyen problémátokat képes megoldani), és felüti a szomszédban a fejét a gaz, akkor abból a gazmagból hamarosan te is kapni fogsz. Akkor majd azt kérdezed, az ellen mit tehetnél.
2020. máj. 17. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!